Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Συγγρού - Δείτε LIVE πού υπάρχουν προβλήματα

Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Συγγρού - Δείτε LIVE πού υπάρχουν προβλήματα

Κίνηση μετ'εμποδίων - Δείτε στον χάρτη της Google πού έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων -  Μεσημέρι «κόλαση» για τους οδηγούς

sugrou
Κίνηση μετ' εμποδίων σε ένα μεσημέρι «κόλαση» για τους οδηγούς. Το ρολόι δείχνει λίγα λεπτά μετά τις 15:00 και οι κεντρικοί δρόμοι στο Λεκανοπέδιο Αττικής είναι μποτιλιαρισμένοι

Και οι τέσσερις λωρίδες της λεωφόρου Συγγρού έχουν γεμίσει με οχήματα, που από ένα σημείο και μετά έχουν ακινητοποιηθεί ή κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους «εγκλωβισμένους» οδηγούς, που δυσκολεύονται να φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους.

Αιτία η χθεσινή έναρξη έργων στο οδόστρωμα στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Συγγρού.

Λόγω των έργων που ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν έως και 15 ηµέρες, θα µείνουν κλειστές δύο από τις τρεις λωρίδες στο ρεύµα ανόδου προς Αθήνα και σε µήκος περίπου 250-300 µέτρων. Το συγκεκριµένο τµήµα βρίσκεται ακριβώς ανάµεσα στη γέφυρα που βγάζει δεξιά προς την Καλλιρρόης και στο φανάρι µε τη Φραντζή. Είναι δηλαδή το κοµµάτι στο οποίο η φαρδιά, όπως ανεβαίνει από την παραλία, Λεωφόρος Συγγρού στενεύει και συνεχίζει µπροστά από το Φιξ, για να καταλήξει στους Στύλους του Ολυµπίου Διός.

Η απώλεια δύο λωρίδων δηµιούργησε τεράστιο µποτιλιάρισµα ιδιαίτερα τις ώρες της κυκλοφοριακής αιχµής.

Αυτή την ώρα στο κόκκινο είναι επίσης η άνοδος της Κηφισίας στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, η Λεωφόρος Μεσογείων στην κάθοδο στο ύψος του υπουργείου Μεταφορών, και η Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα. 


Δείτε φωτογραφίες από τη Λεωφόρο Συγγρού σήμερα

traf_sig
trafic_sigr
Το βασικό ερώτημα που εγείρεται είναι εάν μπορούσαν οι εργασίες (οι οποίες δεν έχουν επείγοντα χαρακτήρα) σε έναν τόσο κομβικό άξονα της πόλης να γίνουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όταν μεγάλο μέρος των Αθηναίων θα είχε εγκαταλείψει την πόλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης