Ελληνίδες ξάφριζαν μαγαζιά σε Αίγιο, Αγρίνιο και Λάρισα

Ελληνίδες ξάφριζαν μαγαζιά σε Αίγιο, Αγρίνιο και Λάρισα

Από 15 μέχρι... 37 χρονών οι συλληφθείσες

xeiropedes
«Γυάλισαν» τα κοσμήματα που της έδειχνε η 38χρονη ιδιοκτήτρια ενός εμπορικού καταστήματος στο Αίγιο σε μια 19χρονη Ελληνίδα η οποία της παρουσιάστηκε ως πελάτισσα, αλλά φάνηκε πως δεν είχε σκοπό να... πληρώσει για να αποκτήσει κάποια από αυτά!

Μόλις η ιδιοκτήτρια της γύρισε την πλάτη, η νεαρή έβαλε κρυφά στην τσάντα της πέντε δαχτυλίδια και έπειτα έφυγε λέγοντάς της ότι θα επέστρεφε αργότερα. Όμως, η 38χρονη αντιλήφθηκε πως τα κοσμήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας. Οι έρευνες έφεραν άμεσο αποτέλεσμα, καθώς η «μακρυχέρα» εντοπίστηκε στην περιοχή Ροδοδάφνη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενη για κλοπή, ενώ τα κλεμμένα δαχτυλίδια αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Δυο άλλες Ελληνίδες, μια εκ των οποίων ανήλικη, μπήκαν σε ένα πολυκατάστημα του Αγρινίου δήθεν για να ψωνίσουν, αλλά έγιναν αντιληπτές την στιγμή που έκρυβαν στις τσάντες τους διάφορα εμπορεύματα και ειδοποιήθηκαν άνδρες της Άμεσης Δράσης. Οι δυο γυναίκες ηλικίας 19 και 15 χρόνων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.

Άλλες δυο Ελληνίδες, μία 37χρονη και μία 26χρονη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στη Λάρισα, όταν αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα προϊόντα από ένα σούπερ μάρκετ. Οι δράστιδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης