Κρήτη: Λόγοι ερωτικής απογοήτευσης πίσω από το άλμα του 27χρονου στο κενό

Κρήτη: Λόγοι ερωτικής απογοήτευσης πίσω από το άλμα του 27χρονου στο κενό

Η απίστευτη τραγωδία που συγκλόνισε την κοινωνία του Ηρακλείου συνέβη περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης

kriti
Σε αυτοκτονία οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η πτώση του 27χρονου νεαρού από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο της Κρήτης νωρίς το απόγευμα. Θρήνος και στιγμές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στην Πύλη του Ιησού, όπου με ένα άλμα στο κενό έβαλε τέλος στην ζωή του, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Η απίστευτη τραγωδία που συγκλόνισε την κοινωνία του Ηρακλείου συνέβη περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες, έζησαν σκηνές φρίκης παρακολουθώντας την πτώση του από τα Ενετικά Τείχη στο οδόστρωμα και την δραματική κατάληξη που είχε για τον νεαρό άνδρα. Ο 27χρονος φίλος της ΑΕΚ και γραμμένος στο κλαμπ της Ορίτζιναλ του Ηρακλείου, δεν άντεξε τον χωρισμό με την κοπέλα του και, όπως λένε αυτοπτες μάρτυρες, ανέβηκε στα Τείχη και πήδηξε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ενώ προέρχεται από γνωστη οικογένεια του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ελάχιστα μέτρα από το σημείο της πτώσης του βρίσκεται το οικογενειακό κατάστημα και εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα η μητέρα του, της οποίας οι κραυγές πόνου και αγωνίας ζωγραφίστηκαν στο πρόσωπο, όταν αντικρισε τον γιο της.

Όπως φαίνεται, ο νεαρός δεν άντεξε τον χωρισμό του με την κοπέλα του την οποία λάτρευε και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, αφήνοντάς τους όλους άφωνους, καθώς ο ίδιος έδειχνε καλά και συνέχιζε την ζωή του, ενώ κανείς ποτέ του δεν πίστεψε πως θα έβαζε τέλος στην ζωή του.

Κλείσιμο
Στο σημείο βρέθηκαν και πάρα πολλοί φίλοι του 26χρονου από το κλαμπ της Ορίτζιναλ να πουν το τελευταίο αντιο στον φίλο τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης