Απόδραση-θρίλερ από το Μεταγωγών: Τέσσερις κρατούμενοι πήραν όπλα και περιπολικό από αστυνομικούς

Απόδραση-θρίλερ από το Μεταγωγών: Τέσσερις κρατούμενοι πήραν όπλα και περιπολικό από αστυνομικούς

Ο ένας από τους τέσσερις συνελήφθη στη λαχαναγορά του Ρέντη - Τέσσερις Αλβανοί οι δραπέτες - Πληροφορίες και για ανταλλαγή πυροβολισμών

apodrasi_ar
Κινηματογραφική ήταν η απόδραση τεσσάρων κρατούμενων στο Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι τέσσερις Αλβανοί  - αν και οι  αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για δύο Αλβανούς και δύο Γεωργιανούς - που βρίσκονταν στο Μεταγωγών επειδή είχαν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού, προσποιήθηκαν κάποιο πρόβλημα υγείας για να προσελκύσουν τους δύο αστυφύλακες που εκτελούσαν χρέη φρουρών.

Συγκεκριμένα ο ένας εκ των τεσάρων άρχισε να φωνάζει «είμαι άρρωστος». Οι δύο αστυφύλακες που πήγαν στο κελί μπήκαν σε αυτό αφήνοντας απ' έξω τα όπλα τους. Τότε οι άλλοι τρεις Αλβανοί τους επιτέθηκαν με αυτοσχέδια μαχαίρια και κατάφεραν να πάρουν το όπλο του ενός εκ των αστυνομικών.

Όταν έφτασαν στο ισόγειο, οι τέσσερις Αλβανοί που έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ανθρωποκτονίας, κλοπών και ληστειών, απείλησαν μια αστυφύλακα και λίγο πριν την είσοδο του κτηρίου κατάφεραν να πάρουν και το όπλο ενός άλλου αστυνομικού.

Στη συνέχεια πήραν το περιπολικό που ήταν στο προαύλιο του κτηρίου και με αυτό διένυσαν την απόσταση μέχρι την είσοδο του τμήματος Μεταγωγών.

Εκεί εγκατέλειψαν το περιπολικό και διεφυγαν πεζή στην Πέτρου Ράλλη.

Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα ο ένας από τους δραπέτες συνελήφη στη λαχαναγορά στου Ρέντη ενώ για τον εντοπισμό των άλλων τριών διεξάγεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρων των ΕΚΑΜ και τη συνδρομή ελικοπτέρου της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης