Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Και τρίτο σημείωμα είχε αφήσει ο 87χρονος αυτόχειρας

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Και τρίτο σημείωμα είχε αφήσει ο 87χρονος αυτόχειρας

Βρέθηκε και τρίτο σημείωμα του 87χρονου Νίκου Πανανάκη από την Καλογρέζα μέσα στην τσάντα του που είχε ετοιμάσει για να ταξίδευε στην Κρήτη - Τελικά οδηγήθηκε στην αυτοκτονία

sim
Τρίτο σημείωμα του 87χρονου αυτόχειρα Νίκου Παπανάκη, βρέθηκε και έρχεται στο φως της δημοσιότητας: Ο ηλικιωμένος δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση μετά την κλοπή δελτίου τυχερού παιχνιδιού με το οποίο είχε κερδίσει περίπου 1.000.000 ευρώ και έδωσε τέλος στη ζωή του, πριν από λίγες μέρες στην Καλογρέζα.

Ο άτυχος άνδρας είχε ετοιμάσει τα ρούχα του για να ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Μέσα στη βαλίτσα, ανάμεσα στα ρούχα βρέθηκε και το τρίτο σημείωμα του ηλικιωμένου. Και σ' αυτό κατονομάζει πρόσωπα που του είχαν προκαλέσει ψυχολογικό βάρος.
Στο τρίτο σημείωμα που φέρνει στην δημοσιότητα το protothema.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η δολοφονη του Γιγαντα… Αυτη την ηκογενια Μ……. και Χ……. δεν τον άφησα να τον Φάνε η Λικη» (sic).





IMG_6694



Το σημείωμα εκτιμάται ότι γράφτηκε λίγες ώρες πριν ετοιμαστεί για να πάει στην Κρήτη. Πρόσφατα ο γιος του 87χρονου αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr έριξε φως σε πολλά σκοτεινά σημεία σχετικά με την υπόθεση του κλεμμένου δελτίου αλλά και της επιλογής του πατέρα του να αυτοκτονήσει.
Κλείσιμο
Ειδικότερα, ο 43χρονος Τάσος Πανανάκης είχε υπογραμμίσει μεταξύ άλλων: «Η αυτοκτονία του πατέρα μου έχει ηθικούς αυτουργούς. Αυτούς που τον έφεραν σε αυτό το σημείο. Μέσω απειλών του δημιούργησαν τέτοιο αίσθημα απογοήτευσης, αποστροφής και προδοσίας. Τον καταρράκωσαν όταν του έδωσαν να καταλάβει πως του στέρησαν την ευκαιρια με αυτά τα χρήματα να βοηθήσει την κόρη του και τον τον έφεραν σε απόγνωση ωστε να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

IMG_6695


Πιστεύω ότι η πράξη της αυτοκτονίας έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας προκειμένου να ενεργοποιηθεί το σύστημα και να αποδωθεί γρηγορότερα η δικαιοσύνη ωστε να βοηθηθεί και γρηγορότερα η αδερφή μου. Είναι θέμα τιμής, αξιοπρέπειας και δικαίωσης. Έχω ορκιστεί στην ψυχή του πατέρα μου και στην αδερφή μου, η οποία περνάει τον καθημερινό της Γολγοθά, να βοηθησω για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να δικαιωθεί ο πατέρας μου και τα κλοπιμαία να δοθούν στους νόμιμους δικαιούχους. Πλέον είναι σκοπός της ζωή μου, στο όνομα του πατέρα μου έως το τέλος». Το μόνο μου απομένει είναι το κλείσμο του φακέλου της δικογραφίας από τις Αστυνομικές Αρχές ωστε ο εισαγγελέας να τον εξετάσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης