Ευρωεκλογές στην Κύπρο: Ανησυχία Αναστασιάδη για την αποχή

Ευρωεκλογές στην Κύπρο: Ανησυχία Αναστασιάδη για την αποχή

Ο Κύπριος πρόεδρος εξέφρασε ευαρέσκεια για την αυξημένη συμμετοχή Τουρκοκυπρίων, κάνοντας έκκληση για συνεργασία

anasta65
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε δήλωση του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ανέφερε πως θα πρέπει να απασχολήσει η αποχή και εξέφρασε ευαρέσκεια για την αυξημένη συμμετοχή Τουρκοκυπρίων, κάνοντας έκκληση για συνεργασία.

Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί οι σημερινές εκλογές διεξήχθησαν σε ένα κλίμα απόλυτου πολιτικού πολιτισμού, όπως αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Απηύθυνε επίσης θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους εργάστηκαν και έφεραν με απόλυτη επιτυχία σε πέρας την αποστολή τους.

Ο Κύπριος πρόεδρος συγχαίρει όσους εκ των υποψηφίων θα λάβουν την εντολή του λαού και εκφράζει βεβαιότητα ότι ενωμένοι θα εργαστούν για το καλώς νοούμενο συμφέρον των Κυπρίων πολιτών.

Οι εκλογές, σημείωσε ο κ. Αναστασιάδης, έχουν τελειώσει. «Από αύριο αυτό που προέχει είναι η συνεργασία όλων, ώστε με αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσουμε τις όποιες απειλές δέχεται η πατρίδα μας, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού, αλλά και από κοινού να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν το κράτος μας αντάξιο των προσδοκιών του λαού μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης