Μεσσηνία: 41χρονος είχε χασισοφυτεία, κοκαΐνη, ecstasy και όπλα στο σπίτι του

Μεσσηνία: 41χρονος είχε χασισοφυτεία, κοκαΐνη, ecstasy και όπλα στο σπίτι του

Συνελήφθη 41χρονος Έλληνας

Kalamata-xasisofyteia
Αδυναμία σε κάθε είδους... ναρκωτικά και τα παράνομα όπλα φαίνεται πως είχε ένας 41χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στο σπίτι του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος, όπου καλλιεργούσε μια αρκετά σημαντική χασισοφυτεία.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα, βρήκαν στην αυλή του σπιτιού την φυτεία με τα 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 90 εκατοστών που βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης, αλλά και στα δωμάτια κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 86,1 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα της ναρκωτικής ουσίας MDMA -το γνωστό Ecstasy- και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του ένα αεροβόλο πιστόλι, 3.000 πλαστικά σφαιρίδια και δυο σπρέι πιπεριού με αποτέλεσμα, εκτός στην δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας να προσθέσει και την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 41χρονο Έλληνα, την στιγμή που φρόντιζε τα 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 ως 1,80 μέτρου, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Δράμας. Μαζί με τα φυτά, κατασχέθηκε και ένα πλαστικό δοχείο με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης