Κλοπή «μαμούθ» με λεία καλαμπόκι και ζιζανιοκτόνα στην Ηλεία

Κλοπή «μαμούθ» με λεία καλαμπόκι και ζιζανιοκτόνα στην Ηλεία

Ο δράστης είχε αρπάξει... 500 συσκευασίες με σπόρους καλαμποκιού και ζιζανιοκτόνα συνολικής αξίας 55.000 ευρώ!

kalam
Εντελώς άδεια είχε βρει ο ιδιοκτήτης της μια επιχείρηση εμπορίας γεωργικών εφοδίων στην Ανδραβίδα στις 16 Μαΐου, καθώς στο διάστημα της απουσίας του είχε γίνει διάρρηξη και είχαν κάνει φτερά όχι μια και δυο αλλά... 500 συσκευασίες με σπόρους καλαμποκιού και ζιζανιοκτόνα συνολικής αξίας 55.000 ευρώ!

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια Ήλιδας, οι άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν 21 από τις κλεμμένες συσκευασίες σπόρων καλαμποκιού στο σπίτι ενός 46χρονου στην Γαστούνη. Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 46χρονος τις είχε προμηθευτεί από έναν 27χρονο, ο οποίος ήταν και ο δράστης της διάρρηξης και είχε φορτώσει τα εμπορεύματα στο αγροτικό φορτηγάκι του.

Με την συνεργασία αστυνομικών της Ασφαλείας Πύργου, έγινε έρευνα στο σπίτι του δράστη όπου βρέθηκαν άλλες 250 κλεμμένες συσκευασίες καλαμποκιού που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης ενώ κατασχέθηκε και το αγροτικό του δράστη. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης