Αιτωλοακαρνανία: Μητέρα και γιος καλλιεργούσαν χασισοφυτεία στον στάβλο τους

Αιτωλοακαρνανία: Μητέρα και γιος καλλιεργούσαν χασισοφυτεία στον στάβλο τους

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα 61 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν σε δίσκους φύτευσης με πλήρη εξοπλισμό για το πότισμα και την περιποίησή του

Agrinio-xasisofyteia
Η μια χασισοφυτεία που είχαν εγκαταστήσει στον στάβλο τους στην Κονοπίνα Αιτωλοακαρνανίας δεν ήταν αρκετή για μια 59χρονη και τον 26χρονο γιο της και είχαν αποψιλώσει μια έκταση περίπου δύο στρεμμάτων σε κοντινή δασική περιοχή, όπου είχαν διαμορφώσει κατάλληλες συνθήκες για να την... επεκτείνουν!

Η δραστηριότητα μητέρας και γιου με τη βοήθεια ενός 30χρονου αλλοδαπού αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν στον στάβλο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι ανακάλυψαν τα 61 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν σε δίσκους φύτευσης με πλήρη εξοπλισμό για το πότισμα και την περιποίησή τους. Ένα μονοπάτι που ξεκινούσε από τον στάβλο, τους οδήγησε στην αποψιλωμένη έκταση όπου δεν είχαν προλάβει να φυτέψουν χασισόδεντρα. Και οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Agrinio-xasisofyteia


*** Μια γλάστρα στην οποία καλλιεργούνταν ένα δενδρύλλιο κάνναβης, 75,5 γραμμάρια ακατέργαστης και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβηςσε μορφή “σοκολάτας”, 17 αποξηραμένοι κλώνοι από χασισόδεντρο και δυο τρίφτες, ήταν τα ευρήματα της έρευνας που έκαναν άνδρες του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς στο σπίτι μιας 56χρονης σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας. Η γυναίκα συνελήφθη, προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης