Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την αποκατάσταση των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας
«Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο στα Προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας και όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την αποκατάστασή τους.
«Προσφυγικά Λ. Αλεξάνδρας. ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. Ο αγώνας δεκαετιών κατοίκων, φορέων και συλλογικοτήτων επιτέλους δικαιώνεται!
Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την αποκατάσταση των Προσφυγικών της Λ.Αλεξάνδρας. Ολοκληρώθηκε η μελέτη εφαρμογής και τα τεύχη δημοπράτησης. Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Η κορυφαία GameTech εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των οργανισμών στη χώρα μας που βρίσκονται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύουν έντονη κινητικότητα