Μπλόκο σε αυτοκίνητο με 14 κιλά χασίς στην Ηλεία

Μπλόκο σε αυτοκίνητο με 14 κιλά χασίς στην Ηλεία

Εις βάρος του 30χρονου οδηγού απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

Amaliada-xasis
Πήγε να περάσει από ένα σημείο στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου όπου καθημερινά υπάρχουν μπλόκα της Ο.Π.Κ.Ε. για ελέγχους ένας 30χρονος Έλληνας ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και, όπως ήταν επόμενο, βρέθηκε με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί που του έκαναν σήμα να σταματήσει στο ύψος της Αρετής του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, βρήκαν αμέσως στον χώρο αποσκευών τους δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 14 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14 κιλών και 120 γραμμαρίων και άλλη μια συσκευασία με 9,4 γραμμάρια ακατέργαστη; κάνναβης που είχε πάνω του μαζί με τρία κινητά.

Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς του χασίς και ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τον τελικό προορισμό του φορτίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης