Θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί: Συνελήφθη ο οδηγός που το προκάλεσε

Θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί: Συνελήφθη ο οδηγός που το προκάλεσε

Ο 50χρονος Έλληνας με ολλανδικό διαβατήριο φέρεται να προσπέρασε αντικανονικά 4-5 αυτοκίνητα και μετά να επέστρεψε στο σημείο, ρωτώντας αν είχε δει κάποιος τι συνέβη

koropi_trohaio
Στην ταυτοποίηση και ακολούθως στη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με το βυτιοφόρο στο Κορωπί την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε η αστυνομία, αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσε από διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που προκάλεσε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία, είναι Έλληνας, 50 ετών, με ολλανδικό διαβατήριο και εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Όπως έγινε γνωστό από την ανάκριση που έγινε στο τμήμα, ο 50χρονος αρχικά δεν παραδεχόταν την εμπλοκή του. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε κάνει διαδοχικές αντικανομικές προσπεράσεις σε τουλάχιστον 4-5 αυτοκίνητα. Όταν προκάλεσε το τροχαίο, επέστρεψε στο σημείο και ρωτούσε άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, αν είχαν δει τι είχε συμβεί. Έλεγε δε, πως ήταν πιο πίσω και δεν είχε διακρίνει το συμβάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης