Χανιά: Ψάχνουν το κίνητρο για το έγκλημα και την αυτοκτονία

Χανιά: Ψάχνουν το κίνητρο για το έγκλημα και την αυτοκτονία

Η κόρη της 49χρονης που δολοφονήθηκε από τον 47χρονο σύντροφό της, τους βρήκε νεκρούς - Το ζευγάρι ζούσε χρόνια χωρίς εντάσεις - Ο δράστης και αυτόχειρας είχε πρόσφατα μείνει άνεργος

egklima_main01
Σκοτεινά παραμένουν τα κίνητρα του 47χρονου που προκάλεσε την οικογενειακή τραγωδία στην Χαλέπα των Χανίων. Ο δράστης και αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πυροβολήσει την 49χρονη σύντροφό του και να βάλει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με όσους τους γνώριζαν, το ζευγάρι συζούσε πολλά χρόνια χωρίς εντάσεις και χωρίς να δείχνει ότι η σχέση τους ήταν προβληματική. Η άτυχη 49χρονη ήταν χωρισμένη και είχε δύο παιδιά από τον γάμο της. Μάλιστα, η κόρη της ήταν αυτή που βρέθηκε πρώτη μπροστά στο σκηνικό τραγωδίας, όταν πήγε στο σπίτι και βρήκε νεκρούς τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η τραγωδία πρέπει να συνέβη κατά την διάρκεια της νύχτας καθώς οι σοροί βρίσκονταν σε κατάσταση ακαμψίας. Όλα δείχνουν ότι ο 47χρονος, που είχε χάσει πρόσφατα τη δουλειά του σε αλουμινάδικο, πυροβόλησε στην πλάτη την 49χρονη και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο πιστόλι που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του.


egklima02
egklima03


ΠΗΓΗ Φωτό: haniotika-nea.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης