Επίθεση Πολάκη στους γιατρούς των διαγνωστικών: Κάποιοι γλυκάθηκαν από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη

pola12

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο facebook για την κινητοποίηση των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων

Η κινητοποίηση των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων προκάλεσε αμέσως τα αντανακλαστικά του «αψύ» αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη.

Με τον συνήθη τρόπο του, δηλαδή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, ο κ. Πολάκης τοποθετήθηκε στην αντίδραση του κλάδου, επιχειρώντας να απαξιώσει τη διαμαρτυρία και τα αιτήματά τους προς το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ αλλά και «αποκαλύπτοντας» τους μυστικούς διαύλους επικοινωνίας του κλάδου με τη ΝΔ και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Καποιοι ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων ανακοινώνουν ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο !!!!!! πριν τις εκλογές (οταν η δουλειά θα ειναι ετςι κι αλλιως πολύ πεσμένη) για να διαμαρτυρηθούν για το claw back που τους επιβάλλει ο Εοπυυ .....» γράφει στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός, γεννώντας ευλόγως απορία για το πώς γνωρίζει ότι η κίνηση θα είναι έτσι κι αλλιώς πεσμένη λόγω εκλογών. Αυτό που φαίνεται να παραβλέπει από άγνοια ή από σκοπιμότητα, είναι πως οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ που έχουν κλείσει τα ραντεβού τους για εργαστηριακές ή απεικονιστικές εξετάσεις στα ιδιωτικά εργαστήρια το έχουν προγραμματίσει ήδη με βάση τα ιατρικά παραπεμπτικά τους και τη διάρκεια ισχύος τους και την ανάγκη διενέργειας των εξετάσεων και όχι με βάση τις εκλογές.

Καταλογίζει επιπλέον δόλο όμως στους ιδιοκτήτες για την κινητοποίησή τους, καθώς διαπιστώνει πως «Κάποιοι (οχι όλοι) γλυκάθηκαν φαινεται με τις εξαγγελίες του Μητσοτακη για εκχώρηση των μηχανημάτων των νοσοκομείων σε ιδιώτες (με δώρο τους εργαζόμενους ) και είπαν να βοηθήσουν το παιδί που δεν τραβάει μπας και κερδίσει τις ευρωεκλογές και υλοποιηθεί το ντιλ μετα!!».

Τέλος, στέλνει υστερόγραφο και στους ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς: «ΥΓ προς ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς :μην παίζεται το παιχνιδι της αντιπολίτευσης ,άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 13-14 και άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 19 ...και το ξέρετε....» αναφέρει, καταλογίζοντας και σε αυτούς ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια, και δη εκείνα της αντιπολίτευσης.


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Πολάκης = επιτομή ψευτιάς και χυδαιολογίας

Το ΣτΕ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, έχει ήδη αποφασίσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ για δώρο Χριστουγέννων κλπ σε δημόσιους υπαλλήλους. Κατόπιν πιέσεων δέχτηκε ν' αναβάλλει την δημοσίευση της αποφάσεως για μετά τις εκλογές. Ο αρχι-ψεύταρος Τσίπρας και το τσιράκι του ο αρχι-απατεώνας γιδοβοσκός κοτοΠουλάκης το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Δεν περιμένουμε, βέβαια, από μία μαφιόζικη συμμορία να έχει μέτρο στην ανηθικότητα. Ωστόσο περιμένουμε από την Πρόεδρο του ΣτΕ να ΜΗΝ συμμετέχει στα βρώμικα προεκλογικά κόλπα της συμμορίας Σύριζα.

Άγγελος1

Γλυκάθηκε και η Γεροβασίλω;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης