Εξιχνίασαν άλλες τρεις διαρρήξεις του... «ραλίστα» δραπέτη!

Εξιχνίασαν άλλες τρεις διαρρήξεις του... «ραλίστα» δραπέτη!

Ο 40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Αμφιλοχία μετά από περιπετειώδη καταδίωξη του κλεμμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε μεταφέροντας έναν 49χρονο μη νόμιμο μετανάστη

xeiropedes
Όσο προχωράει η προανάκριση, τόσο έρχονται στο φως και άλλες παράνομες δραστηριότητες του 40χρονου αλλοδαπού δραπέτη φυλακών, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Αμφιλοχία μετά από περιπετειώδη καταδίωξη του κλεμμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε μεταφέροντας έναν 49χρονο μη νόμιμο μετανάστη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας οι οποίοι ενημερώθηκαν για την σύλληψη από τους συναδέλφους τους της Άρτας, ο 40χρονος είχε δράσει και στην περιοχή τους. Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη είχε διαρρήξει διαδοχικά τρία καταστήματα στο Μαργαρίτι και στο Καρτέρι Θεσπρωτίας «γκρεμίζοντας» τις τζαμαρίες τους και είχε αρπάξει όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία. Για τις τρεις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν, σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του συνεχίζεται.

Ο 40χρονος είχε παραβιάσει στις 15 Απριλίου την τακτική άδεια που του είχε δοθεί από το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης εννέα ετών για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και μετέφερε στην Πάτρα τον 49χρονο αλλοδαπό, με ένα αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 31 Μαΐου του 2018 στο τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν διαπράξει άλλες τρεις διαρρήξεις σε καταστήματα στην περιοχή του Καρτερίου Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης