Στα πράσα έπιασαν τον «ποντικό» ξενοδοχείων στην Κω

Στα πράσα έπιασαν τον «ποντικό» ξενοδοχείων στην Κω

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από ένα δωμάτιο

Λάρισα: Η κλοπή κινητού αποκάλυψε άλλες τέσσερις εγκληματικές πράξεις
Διαδοχικές εισβολές στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου σε χωριό της Κω έκανε ένας 36χρονος αλλοδαπός, αλλά η πολύωρη παραμονή του στην εγκατάσταση τον έκανε αντιληπτό με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκαν και άλλες κλοπές που είχε διαπράξει.

Ο αλλοδαπός «ποντικός» συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από ένα δωμάτιο και διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχε αρπάξει και τα προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων ενός άλλου δωματίου στο ίδιο ξενοδοχείο. Στην κατοχή του βρέθηκαν κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ωστόσο, στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος είχε διαρρήξει την περασμένη Κυριακή και ένα αυτοκίνητο, από το οποίο είχε «ξηλώσει» το ράδιο- CD και είχε αρπάξει και χρήματα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης