Ζάκυνθος: Χειροπέδες σε επαγγελματία «τσαντάκια»

Ζάκυνθος: Χειροπέδες σε επαγγελματία «τσαντάκια»

Ο 37χρονος εντοπίστηκε  λίγη ώρα αφ’ ότου, μαζί με συνεργό του, πλησίασαν με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια πεζή γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα 

tsant
Εφιάλτης για τις γυναίκες που περπατούσαν ανυποψίαστες στην πόλη της Ζακύνθου είχε γίνει τους τελευταίους δυόμισι μήνες ένας 37χρονος τσαντάκιας, ο οποίος «χτυπούσε» με… επαγγελματικό τρόπο συνήθως μόνος, αλλά και με συνεργό.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη λίγη ώρα αφ’ ότου, μαζί με τον άγνωστο προς το παρόν συνεργό του, πλησίασαν με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια πεζή γυναίκα και άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε χρήματα, κινητό και προσωπικά αντικείμενα. Στην κατοχή του 37χρονου, βρέθηκε το κινητό που επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Από την διερεύνηση της δράσης του από τους άνδρες της Ασφαλείας, προέκυψε ότι με την ίδια μέθοδο ο 37χρονος είχε διαπράξει άλλες τέσσερις αρπαγές τσαντών που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 3 Μαρτίου ως τις 10 Μαΐου, με συνολική λεία μετρητά ύψους 2.270 ευρώ, τρία κινητά και άλλα αντικείμενα.

Η μοτοσικλέτα με την οποία διέπραξε τις κλοπές κατασχέθηκε και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης