Τροχαίο με βυτιοφόρο: Αποκλεισμένη ως αργά το βράδυ η περιοχή από το φόβο για έκρηξη

Τροχαίο με βυτιοφόρο: Αποκλεισμένη ως αργά το βράδυ η περιοχή από το φόβο για έκρηξη

Παραμένει αποκλεισμένη η Κορωπίου - Μαρκοπούλου, πολύωρη επιχείρηση για την απάντληση των καυσίμων - Η αστυνομία συστήνει στους κατοίκους να απομακρυνθούν για λόγους ασφαλείας  - Δύο νεκροί και ένας τραυματίας ο απολογισμός του δυστυχήματος

vitioforo_atixima_art
Παραμένει αποκλεισμένη η περιοχή, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα με το βυτιοφόρο και το φορτηγό  το πρωί, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και ΄εναν τραυματία.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο και η επιχείρηση των πυροσβεστών για την άντληση των καυσίμων είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος έκρηξης. 

Περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα έχουν αποκλείσει την Λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου, ενώ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στα γύρω σπίτια, συστήνοντας στους κατοίκους να απομακρυνθούν για λόγους ασφαλείας

Μάλιστα, εκτιμάται ότι η επιχείρηση θα διαρκέσει αρκετές ώρες ακόμη.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε κρέατα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που μετέφερε τόνους βενζίνης.

Νεκροί ανασύρθηκαν δύο επιβαίνοντες του φορτηγού, ενώ τραυματίας είναι ο οδηγός του βυτιοφόρου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»

Μετά τη σύγκρουση σημειώθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο.

Κλείσιμο
Δείτε Βίντεο από την περιοχή που σημειώθηκε το τροχαίο


Επιχείρηση υπό τον φόβο έκρηξης μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου - φορτηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης