Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης για τη δολοφονία της

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης για τη δολοφονία της

Ο 32χρονος Γεωργιανός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του

egklima_main01
Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης από τη Γεωργία που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα, με σημάδια στραγγαλισμού πάνω της.

Ο 32χρονος Γεωργιανός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο του φερόμενου ως δράστη ήταν οι προσωπικές διαφορές.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην σύζυγος της 29χρονης, οδηγήθηκε και εχθές στο ανθρωποκτονιών όπου έδωσε μία πολύωρη κατάθεση, ενώ από τις Αρχές κρίθηκε αναγκαίο να παραστεί και σήμερα προκειμένου να ανακριθεί.

Μάλιστα οι αστυνομικοί περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, πιστεύοντας πως ήταν δυνατόν να δώσουν κατεύθυνση και μάλιστα άμεση στις έρευνες.

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας κατήγγειλαν στο protothema.gr κακοποίηση της ίδιας και των δυο ανήλικων παιδιών της.

Κλείσιμο
Η δίδυμη αδερφή της 29χρονης όπως η ίδια υποστηρίζει θέλει πολύ να μεγαλώσει τα παιδιά της αδικοχαμένης αδερφή της.

Tη στραγγάλισε με τη ζώνη της

Στον χρόνο αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η 29χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα φέρνει στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο κορμί της άτυχης μητέρας δυο παιδιών. Σύμφωνα με αυτό η 29χρονη στραγγαλίστηκε με μια λευκή ζώνη η οποία και βρέθηκε δίπλα της , ενώ το έγκλημα φαίνεται πως διαπράχθηκε δύο ημέρες προτού η 29χρονη βρεθεί νεκρή από τη θεία της.

«Ήταν στραγγαλισμός , ασφυκτικός θάνατος με βρόγχο. Πρέπει να τη στραγγάλισε με σχοινί ή με ζώνη κι εμείς βρήκαμε στο σημείο μια λευκή γυναικεία ζώνη που ταίριαζε πολύ με την εγκληματική πράξη και η άτυχη κοπέλα δεν είχε κακώσεις στο υπόλοιπο σώμα» είπε ο ιατροδικαστής στο protothema.gr.

Οι αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Το χρονικό

Η 29χρονη από την Γεωργία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της 29χρονης οδηγεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα άνοιξε στο δολοφόνο της ή τον γνώριζε.

Η γυναίκα που ήταν μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, πολύ συχνά είχε καβγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες την περασμένη Παρασκευή έγινε καβγάς στο διαμέρισμα από τον οποίο «αναστατώθηκε» όλη η γειτονιά. Εκείνη την ημέρα τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι αλλά σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο.

Την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν οι συγγενείς της, με μια θεία της να μπαίνει στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτήριου 24 με τη βοήθεια κλειδαρά, χθες το βράδυ και να βρίσκεται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης