Η μικρή Αλεξία διασωληνώθηκε πάλι

Η μικρή Αλεξία διασωληνώθηκε πάλι

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας – Επαναδιασωληνώθηκε λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού, αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί

paidwn_main01
Διασωληνωμένη και πάλι, από χθες, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» η μικρή Αλεξία, η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα. «Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε στις 16.05.2019 λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού» αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε σημερα η διοίκηση του νοσοκομείου.

Η 8χρονη είχε αποσωληνωθεί την περασμένη Κυριακή, αλλά οι θεράποντες γιατροί στην ανακοίνωσή τους την επομένη ημέρα είχαν αναφέρει πως η αναπνοή της ήταν εργώδης, γεγονός που τους οδηγούσε στην εκτίμηση ότι δεν αποκλείεται να διασωληνωθεί εκ νέου εφόσον αυτό κρινόταν αναγκαίο.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση από το Παίδων δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο η αναπνευστική λειτουργία της Αλεξίας. Η εικόνα που μεταφέρεται είναι πιο σύνθετη, καθώς όπως αναγράφεται «η ασθενής Σ.Α. νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη» καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης