O Γιάννης Καλλιάνος εγκαινίασε το πολιτικό του γραφείο

O Γιάννης Καλλιάνος εγκαινίασε το πολιτικό του γραφείο

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας τα τελευταία χρόνια, για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέων επενδύσεων - Πάνω από 500 άτομα παρευρέθησαν στα εγκαίνια

kal001
Περισσότερα από 500 άτομα παρευρέθησαν χθες στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή του νοτίου τομέα της Β' Αθηνών και γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιστρατεύτηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής για την ομαλή διεξαγωγή των εγκαινίων.

kallianos02
kallianos03


Επιστολή χαιρετισμού απέστειλε ο Γραμματέας του Κόμματος και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Διαμαντής Ηλιάδης, εκ μέρους του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη.

Δεκάδες ήταν οι υποψήφιου Δήμαρχοι των Νοτίων προαστίων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Γιάννη Καλλιάνου όπως και Πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Νοτίου τομέα. Επίσης, με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Νοτίου τομέα κ. Μιχάλης Κουμεντάκος. Αρκετοί ήταν και οι υποψήφιοι Βουλευτές που παρευρέθησαν όπως και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και συνδικαλιστές από διάφορους φορείς.

Κλείσιμο
kallianos04


Ο χαιρετισμός του Γιάννη Καλλιάνου ήταν σύντομος και περιεκτικός. Μίλησε για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας τα τελευταία χρόνια, για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέων επενδύσεων αλλά και για το γεγονός πως ήταν, είναι και θα είναι ένας από όλους όσοι τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, θέλοντας να δείξει πως με ταπεινότητα και αξιοπρέπεια θα συνεχίσει τον αγώνα του για τις Εθνικές εκλογές μέχρι την τελική νίκη. Ευχαρίστησε όλους όσοι ήρθαν να τον τιμήσουν και εν συνεχεία τους χαιρέτισε έναν έναν προσωπικά.

kallianos05
kallianos06
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης