Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Ιουνίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Ιουνίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Με το Marie Claire Ιουνίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το Θέμα,  Μόδα έτοιμη για άμεση αναχώρηση!

marie_claire_art
Το πρώτο τεύχος του καλοκαιριού μας βρίσκει ήδη στα ανοιχτά, στο κατάστρωμα ενός θρυλικού γιοτ. Αφού φιλοξένησε γαλαζοαίματους και σταρ του Χόλιγουντ, η «Αστάρτη» υποδέχθηκε αυτόν τον μήνα την ομάδα του Marie Claire που φωτογράφησε τα πιο γοητευτικά σύνολα της σεζόν με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Ιουνίου είναι στο ΘΕΜΑ!


marie-cover


marie_claire3
marie_claire4


Στο ίδιο κλίμα ελευθερίας, οι συνδυασμοί που φοριούνται όλο το καλοκαίρι στην πόλη και στα νησιά είναι αναπάντεχοι, σέξι, και έχουν πάντα ως κριτήριο μια γυναίκα που δεν σταματά να κινείται: τολμηρά κολάν, σακάκια πάνω από σορτς και φορέματα που γιορτάζουν τη μόδα ντύνουν τις πιο μεγάλες ημέρες του χρόνου.


marie_claire1B
marie_claire2
Κλείσιμο



Το Marie Claire ήταν το μοναδικό ελληνικό Μέσο που ταξίδεψε με τo θρυλικό τραίνο της Chanel στο Παρίσι και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το παρασκήνιο της μαγικής Cruise συλλογής 2019/20.

Ακόμη, οι πιο ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γυναίκες του κόσμου φωτογραφίζονται και μιλούν για όσα έχουν πετύχει και ονειρεύονται.


marie_claire5
sotiropoulou0



Και όπως σε κάθε τεύχος, όλες οι καινοτομίες από τον κόσμο των καλλυντικών δοκιμασμένες από τις editors ομορφιάς, τα νέα μυστικά για όμορφη επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο και το μοναδικό δεδομένο που έχει σημασία: το ιδανικό σώμα παραλίας είναι το δικό μας!

Marie Claire, μία γυναίκα με πάθος, εσύ!

Μην το χάσετε!
marie_claire6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης