Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, Greece by Drone The big blue: Παραλίες Τόμος Β΄

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, Greece by Drone The big blue: Παραλίες Τόμος Β΄

Η αποθέωση του ελληνικού γαλάζιου μέσα από τις αριστουργηματικές φωτογραφίες του Κώστα Σπαθή συνεχίζεται. Ακόμη περισσότερο φως, ακόμη περισσότερη ομορφιά.

drone_xrwma
Η σειρά των υπέροχων, πολυτελών και συλλεκτικών λευκωμάτων «Greece by Drone» από τον κορυφαίο φωτογράφο Κώστα Σπαθή (@spathumpa) συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή, μόνο στο ΘΕΜΑ.

Φωτογραφημένη από ψηλά, σε λήψεις συγκλονιστικές, που μόνο τα drone μπορούν να επιτύχουν, η Ελλάδα αποκαλύπτει τα μαγευτικά της κάλλη. Και αποδεικνύει γιατί είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο.

Το ΘΕΜΑ προσφέρει την εκπληκτική σειρά σκληρόδετων, μεγάλου σχήματος άλμπουμ «Greece by Drone». Αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου έρχεται το «The big blue: Παραλίες, Τόμος Β'». Μην το χάσετε!

Το μυστικό της φωτογραφικής τέχνης του χαρισματικού Κώστα Σπαθή δεν είναι ακριβώς μυστικό. Ο ίδιος, άλλωστε, δεν κρύβει τίποτα: «Η γεωμετρία, η συμμετρία, η επαναληψιμότητα, τα μοτίβα και η μίνιμαλ αισθητική είναι βασικά χαρακτηριστικά στον τρόπο που φωτογραφίζω» λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σπαθής. Και εξηγεί περαιτέρω ότι «όλα αυτά προέρχονται από την επίδραση της αρχιτεκτονικής στη ζωή μου. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου όπου και αν βρίσκομαι, όπου και αν στέκομαι. Βλέπω τα πράγματα με μια πιο συμμετρική και γεωμετρική οπτική». Οπότε, το στοίχημα αφορά σε οποιονδήποτε θα τολμούσε να αντιγράψει την τεχνοτροπία του Κώστα Σπαθή: Τα συστατικά είναι δεδομένα όπως και η συνταγή. Είναι το μπλε της θάλασσας και το δυνατό φως της Ελλάδας, το παιχνίδι των χρωμάτων που αντικατοπτρίζονται στα γαλάζια νερά σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και αναλόγως του καιρού ή της εποχής του χρόνου. Το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως, μπορεί να φέρει μόνο την υπογραφή του Κώστα Σπαθή.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και τον δεύτερο τόμο της σειράς πολυτελών, σκληρόδετων λευκωμάτων «Greece by Drone - Τhe big blue: Παραλίες Τόμος Β'».

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, Greece by Drone The big blue Παραλίες Τόμος Β΄


drone1
drone2
drone3
drone4
drone5
drone6
drone7
drone8
drone9
drone10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης