Διακοπές Τσίπρα σε σκάφος: Επικριτικά ακόμα και φιλικά μέσα ενημέρωσης

Διακοπές Τσίπρα σε σκάφος: Επικριτικά ακόμα και φιλικά μέσα ενημέρωσης

Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αποφύγει τις διακοπές σε θαλαμηγό του εφοπλιστή, γράφει αρθρογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών

tsiptsip99
Μέχρι και τα φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης έχουν έρθει σε δύσκολη θέση μετά την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές πέρσι τον Αύγουστο, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι σε πολυτελή θαλαμηγό του εκλιπόντος εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Ακόμα και αρθρογράφοι της Εφημερίδας των Συντακτών υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αποφύγει τις διακοπές στη θαλαμηγό του εφοπλιστή, ενώ επικρίνουν και τη στάση της κυβέρνησης η οποία τήρησε «σιγήν ιχθύος» όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες μέχρι να μιλήσει η χήρα του εφοπλιστή Κατερίνα Παναγοπούλου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το άρθρο του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλόπουλου στον ιστότοπο της Εφημερίδας των Συντακτών, με τίτλο: «Ο Τσίπρας, ο Πορτοσάλτε και οι διακοπές σε ένα κότερο», το οποίο αναφέρεται στα γεγονότα και αφού παραθέτει τις δηλώσεις της κυρίας Παναγοπούλου καταλήγει ως εξής: «Θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να είχε αποφύγει τις διακοπές σε μία θαλαμηγό ενός εφοπλιστή έστω και με τις παραπάνω (κατανοητές) προϋποθέσεις που ανέφερε η κυρία Παναγοπούλου; Εννοείται πως ναι, ούτε συζήτηση για αυτό».
Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος επικρίνει τη σύνδεση των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα με την τραγωδία στο Μάτι, ωστόσο αναφέρεται στην  «ακατανόητη σιωπή του Μαξίμου» (σ.σ. μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών και σημείωνει ότι: «Όλα θα είχαν αποφευχθεί αν το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα είχε ανακοινώσει, τότε ή τώρα, τις διακοπές του πρωθυπουργού. Δεν ξέρω αν πρέπει πάντως να συμβαίνει αυτό, όταν ένας πρωθυπουργός επιθυμεί να περάσει λίγες ημέρες ηρεμίας με την οικογένειά του.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης