Τρεις νεαροί παραβίαζαν σπίτια και τροχόσπιτα στην Κέρκυρα

Τρεις νεαροί παραβίαζαν σπίτια και τροχόσπιτα στην Κέρκυρα

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των τριών νεαρών και σε άλλους χώρους, βρέθηκαν το κλεμμένο κινητό και μέρος των χρυσαφικών και κοσμημάτων τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες του

diarriksi
Στα ίχνη μιας σπείρας τριών νεαρών Ελλήνων βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν για δύο διαδοχικές διαρρήξεις που είχαν γίνει την περασμένη Τετάρτη στις περιοχές Βαρυπατάδες και Βάτος της Κέρκυρας.

Στην πρώτη περίπτωση είχε παραβιαστεί ένα τροχόσπιτο από το οποίο είχε κλαπεί ένα κινητό και στην δεύτερη ένα σπίτι απ’ όπου είχαν κάνει φτερά χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, δράστες ήταν τρεις άνδρες ηλικίας 22, 21 και 19 χρόνων, ο πρώτος από τους οποίους είχε διαρρήξει άλλο ένα σπίτι στους Πάγους Κέρκυρας το πρώτο δεκαήμερο του περασμένου Δεκεμβρίου και είχε αρπάξει πλήθος κοσμημάτων. 

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των τριών νεαρών και σε άλλους χώρους, βρέθηκαν το κλεμμένο κινητό και μέρος των χρυσαφικών και κοσμημάτων τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος των δραστών, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, στην οποία περιλαμβάνεται μια 58χρονη Ελληνίδα που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης