Έστειλαν με το πλοίο δέμα με ecstasy στη Μυτιλήνη

Έστειλαν με το πλοίο δέμα με ecstasy στη Μυτιλήνη

 Το δέμα με τα ναρκωτικά κατασχέθηκε  - Έρευνα για την ταυτοποίηση αποστολέα και παραλήπτη

Mytilini-ecstacy
Ένα ασυνόδευτο δέμα που δεν ανέγραφε όνομα αποστολέα, αλλά ούτε και παραλήπτη, κίνησε υποψίες στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης οι οποίοι ερευνούσαν τις αποσκευές που βγήκαν από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του νησιού, το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα.

Παρά το πολύωρο «καραούλι» που έστησαν στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων περιμένοντας να δουν ποιος θα το παραλάβει, κανείς δεν εμφανίστηκε κι έτσι το άνοιξαν και βρήκαν μέσα 95 χάπια ecstasy! Το δέμα με τα ναρκωτικά κατασχέθηκε και η προανάκριση για την ταυτοποίηση αποστολέα και παραλήπτη βρίσκεται σε εξέλιξη

*** Μίνι χασισοφυτεία καλλιεργούσε στο σπίτι του και στον περιβάλλοντα χώρο σε μια περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά ένας 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι και τους γύρω χώρους, βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης