Κίνηση: Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα - Ομαλοποιείται η κυκλοφορία στα κεντρικά οδικά δίκτυα

Κίνηση: Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα - Ομαλοποιείται η κυκλοφορία στα κεντρικά οδικά δίκτυα

Χωρίς προβλήματα η  κίνηση αυτή την ώρα - Τροχαίο ατύχημα νωρίτερα στην Αττική Οδό  προκάλεσε μποτιλιάρισμα στο ύψος της Πεντέλης - Δείτε την κίνηση στους χάρτες της Google

autokinita_main01
Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση αυτή την ώρα, απόγευμα Μεγάλης Παρασκευής, ώρα 19:00, στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. 

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από το κλεινόν άστυ κορυφώνεται σήμερα και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, νωρίτερα, στις 16:00,  μποτιλιάρισμα είχε προκληθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου από κόμβο Παραδείσου Ελευσίνας έως το ύψος  Νέας Περάμου, ενώ χαμηλές ταχύτητες σημειώνονταν και στην Αττική Οδό. 

Την ίδια ώρα, ένα τροχαίο ατύχημα στις 4 το απόγευμα, προκλήθηκε στην Αττική Οδό, στην Ε30, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στους δρόμους. 

eleusina
Ουρές στα διόδια της Ελευσίνας, ώρα 16:00
Χαρακτηριστικό της αυξημένης κίνησης σήμερα το γεγονός ότι, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, για να διανύσει κανείς τη διαδρομή το Παλατάκι στο Χαϊδάρι μέχρι το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας χρειαζόταν 58 λεπτά. Ως αποτέλεσμα, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προορισμό την Ιθάκη και την Κεφαλονιά, καθυστέρησαν τόσο, που καθυστέρησε (για να τα περιμένει) και το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος», που αναχώρησε από το λιμάνι της Πάτρας στις 14:15 αντί στις 13:30, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μεγάλη είναι η έξοδος και από τη Θεσσαλονίκη, με τους υπευθύνους στα διόδια των Μαλγάρων να τα αφήνουν ελεύθερα κατά διαστήματα, προκειμένου να εκτονώνεται η κατάσταση. 

Προβλήματα υπήρξαν νωρίς το μεσημέρι  και μετά τα δίοδια της Ελευσίνας και μέχρι το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας καθώς σημειώθηκε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων - μόνο με υλικές ζημιές - προκαλώντας καθυστερήσεις μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων.
Κλείσιμο
kinisi_ora_epta
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, ώρα 19:00


Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης