Λέρος: Συνελήφθη 30χρονος που διακινούσε κάνναβη

Λέρος: Συνελήφθη 30χρονος που διακινούσε κάνναβη

Στην οικία του νεαρού άντρα βρέθηκαν 128 συσκευασίες κάνναβης έτοιμες προς πώληση

leros_drugs
Στη σύλληψη ενός 30χρονου άντρα, ο οποίος είχε μετατρέψει την οικία του σε αποθήκη ναρκωτικών, προχώρησε η αστυνομία της Λέρου.

Ο 30χρονος είχε στήσει επιχείρηση διακίνησης κάνναβης, την οποία «έκοβε» σε μερίδες και πουλούσε σε ναρκομανείς και όχι μόνο στο νησί του Αιγαίου

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στην οικία του νεαρού άντρα, βρέθηκαν 128 συσκευασίες κάνναβης, οι οποίες ήταν έτοιμες για πώληση.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη 30χρονος ο οποίος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Λέρο. Κατασχέθηκαν -128- συσκευασίες κάνναβης έτοιμες για διαμοιρασμό κ.α.

Συνελήφθη χθες (24 Απριλίου 2019) στη Λερό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, ένας 30χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κλείσιμο
Όπως διαπιστώθηκε έπειτα από επισταμένη αξιολόγηση στοιχείων της υπόθεσης, ο 30χρονος απέκρυπτε σε χώρους της κατοικίας ποσότητες κάνναβης τις οποίες διαμοίραζε - διακινούσε σε τοξικομανείς, έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα στο σπίτι του κατηγορουμένου όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 488 γραμμαρίων τοποθετημένη σε 128 ισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες έτοιμες για διαμοιρασμό
-Μεγάλος αριθμός χρυσαφικών (καδένες, δακτυλίδια κ.α.) και διάφορα χρηματικά ποσά, ως προερχόμενα από εγκληματική δραστηριότητα
-Πλήθος κενών περιεχομένου πλαστικών συσκευασιών που προορίζονταν για τη διακίνηση των ναρκωτικών
-Δυο κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης