Τον Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944, στην οδό Κοραή 4, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τον Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944, στην οδό Κοραή 4, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο χώρος επιτάχθηκε από τους Γερμανούς που εισέβαλλαν στην Αθήνα στις 27 Απριλίου του 1941 και χρησιμοποιήθηκε ως κρατητήρια της Kommandatur - Σήμερα λειτουργεί υπό την ευθύνη της Εθνικής Ασφαλιστικής και είναι ανοιχτός στο κοινό - Τον Προκόπιο Παυλόπουλο ξενάγησε ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορος Σαρδελής

paull_arthos
Το Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944, στην οδό Κοραή 4, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος.

Ο χώρος επιτάχθηκε από τους Γερμανούς που εισέβαλλαν στην Αθήνα στις 27 Απριλίου του 1941 και χρησιμοποιήθηκε ως κρατητήρια της Kommandatur. Σήμερα λειτουργεί υπό την ευθύνη της Εθνικής Ασφαλιστικής και είναι ανοιχτός στο κοινό. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορος Σαρδελής και ο διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

paulls1
paulls2
paulls3

paulls4
paulls5



Κλείσιμο
Για την Εθνική Ασφαλιστική, η φροντίδα του Χώρου Ιστορικής Μνήμης αντανακλά το σεβασμό και το αίσθημα ευθύνης της εταιρίας απέναντι στην ιστορία. Ταυτόχρονα, επιδίωξή της είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα νέοι να επισκεφθούν τα υπόγεια για να «ακούσουν» τους τοίχους να αφηγούνται τις ιστορίες των ανθρώπων της κατοχής.


https://korai4.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης