Νύχτα τρόμου στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας με μαχαίρι κρατάει όμηρο τον πατέρα του

Νύχτα τρόμου στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας με μαχαίρι κρατάει όμηρο τον πατέρα του

Σε πλήρη εξέλιξη, από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, το θρίλερ σε οικία στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη - Ο 35χρονος γιος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς - Επί τόπου δυνάμεις της Αστυνομίας και ειδικός διαπραγματευτής

smoirni0
Με «κομμένη την ανάσα» παρακολουθούν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη περίπου από τις 17:30 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, σε σπίτι στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη. Έκεί, δηλαδή, όπου ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κρατά όμηρο τον πατέρα του, υπό την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος γιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα διέκοψε την φαρμακευτική του αγωγή. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας να απομακρυνθούν, ενώ, παράλληλα, ειδικός διαπραγματευτής προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή να πείσει τον δράστη να πετάξει το μαχαίρι, με το οποίο απειλεί να σκοτώσει τον πατέρα του.

Παράλληλα, στο σημείο βρίσκονται και πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και στελέχη της ΕΚΑΜ, καθώς ο 35χρονος άνδρας απειλούσε επιπλέον και να βάλει φωτιά. 

nea_smirni_omiros
smi1
smi2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης