Εύβοια: Οδηγός κλεμμένης μηχανής ήταν οπλισμένος... μέχρι τα δόντια!

Εύβοια: Οδηγός κλεμμένης μηχανής ήταν οπλισμένος... μέχρι τα δόντια!

Στην κατοχή του 24χρονου δράστη, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι μέσα σε θήκη, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ένα σπρέι πιπεριού

Evoia-klopes-maxairia
Οπλισμένος μέχρι τα... δόντια ήταν ένας νεαρός αλλοδαπός που έπεσε σε μπλόκο ελέγχων στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, την ώρα που οδηγούσε μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στην Ασφάλεια Χαλκίδας από τις 16 Φεβρουαρίου του 2018 με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες!

Στην κατοχή του 24χρονου δράστη, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι μέσα σε θήκη, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ένα σπρέι πιπεριού. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ η κλεμμένη μηχανή επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

*** Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο έναν ηλικιωμένο στην Πάτρα, όταν διαπίστωσαν ότι ήταν οπλισμένος όχι με ένα, αλλά με δυο μαχαίρια! Ο 71χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης