Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Κέρκυρα και Ηράκλειο

Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Κέρκυρα και Ηράκλειο

Στα χέρια των Αρχών ένας 29χρονος και ένας 36χρονος

xasis-kerkira
Αν και αρχικά δεν βρήκαν αυτά που έλεγαν οι πληροφορίες τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός 29χρονου Έλληνα στην Κέρκυρα, δεν το έβαλαν κάτω και «χτένισαν» τον περιβάλλοντα χώρο, ώσπου βρήκαν το παράνομο εμπόρευμά του.

Σε διάφορα σημεία βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 400 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτα”, ενώ κατασχέθηκε και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας και του απαγγέλθηκε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών.

Και στο κατάστημα και στο σπίτι του σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έκρυβε χασίς ένας 36χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη μετά από έρευνες τις οποίες έκαναν και στους δυο χώρους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στο μαγαζί του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με περιέχουσες συνολικά 340 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ άλλη μια μικρή ποσότητα κατασχέθηκε στην κατοικία του 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης