Μόλις τρία στελέχη της ΕΚΑΜ φρουρούν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Tourkoi_Stratiotikoi

Για μειωμένη ασφάλεια μιλούν οι ειδικοί, δεδομένης της σημασίας που αποδίδει ο Ερντογάν στην έκδοση των Τούρκων αξιωματικών

Μόλις τρία στελέχη της ΕΚΑΜ φυλάνε ανά 8ωρο τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, σε κτίριο, χώρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Για μειωμένη ασφάλεια μιλούν οι ειδικοί, δεδομένου της σημασίας που έχουν οι αξιωματικοί για τον Ερντογάν, ο οποίος όποτε βρίσκει την ευκαιρία ζητά την έκδοσή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», από τους 90 αστυνομικούς, φρουρούς ασφαλείας, η περιφρούρηση των Τούρκων στρατιωτικών έγινε επίλεκτη, αλλά έμεινε ισχνή.

Για τους «καταζητούμενους» του Ερντογάν υπήρχαν φόβοι απαγωγής, από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όπως έκαναν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Η φημολογία ανέφερε ότι βρίσκονται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε κατασκηνώσεις του στρατού στο Μάτι, όπως ακούστηκε μετά τη φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, σε απομονωμένες βίλες και μεζονέτες!

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, για περισσότερο από έναν χρόνο, βρίσκονται σε ένα κτίριο αστυνομικών εγκαταστάσεων, και μάλιστα είναι και οι απόλυτοι «κλειδοκράτορες» αυτού, με τη διακριτική επιτήρηση των τριών αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας.

Ο συγκεκριμένος χώρος, παρότι είναι περιφραγμένος και έχει έντονη αστυνομική παρουσία περιμετρικά, έχει πολλά «τρωτά» σημεία, με κάποια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν εκφράσει την έντονη ανησυχία τους, ζητώντας είτε τη μετακίνησή τους σε ασφαλέστερο χώρο είτε την αισθητή αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων φύλαξής τους,

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται να έχουν αλλάξει αισθητά την εμφάνισή τους.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ολοι

οι υπολοιποι φυλανε τους τσιριζαυγουλιτες.

Δε χρειάζεται

καμία μέριμνα , γιατί η Τουρκία , η Αγγλία, η Κίνα και η Ρωσία είναι σύμμαχοι λόγω μεσανατολικού . Εγώ , που είμαι με το Ισραήλ , έχω white noise στ' αυτιά μου , οπότε μόνο εμένα έχουν έννοια ! Βάθης.

Γιατί

αυτές οι πληροφορίες βγαίνουν έξω; Γιατί το ΠΘ και όποιο ΠΘ τις δημοσιοποιεί;

Την

επομενη φορα θα ζητησουν την αδεια σου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Giorgos_Patoulis

Η Περιφέρεια, δια στόματος Γιώργου Πατούλη, έχει ζητήσει την παρέμβαση των δημάρχων προκειμένου να προχωρήσουν από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στην επιβολή προστίμων και κυρώσεων σε όσες περιπτώσεις διαπιστώνεται παρανομία