Μόλις τρία στελέχη της ΕΚΑΜ φρουρούν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Μόλις τρία στελέχη της ΕΚΑΜ φρουρούν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Για μειωμένη ασφάλεια μιλούν οι ειδικοί, δεδομένης της σημασίας που αποδίδει ο Ερντογάν στην έκδοση των Τούρκων αξιωματικών

Tourkoi_Stratiotikoi
Μόλις τρία στελέχη της ΕΚΑΜ φυλάνε ανά 8ωρο τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, σε κτίριο, χώρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Για μειωμένη ασφάλεια μιλούν οι ειδικοί, δεδομένου της σημασίας που έχουν οι αξιωματικοί για τον Ερντογάν, ο οποίος όποτε βρίσκει την ευκαιρία ζητά την έκδοσή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», από τους 90 αστυνομικούς, φρουρούς ασφαλείας, η περιφρούρηση των Τούρκων στρατιωτικών έγινε επίλεκτη, αλλά έμεινε ισχνή.

Για τους «καταζητούμενους» του Ερντογάν υπήρχαν φόβοι απαγωγής, από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όπως έκαναν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Η φημολογία ανέφερε ότι βρίσκονται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε κατασκηνώσεις του στρατού στο Μάτι, όπως ακούστηκε μετά τη φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, σε απομονωμένες βίλες και μεζονέτες!

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, για περισσότερο από έναν χρόνο, βρίσκονται σε ένα κτίριο αστυνομικών εγκαταστάσεων, και μάλιστα είναι και οι απόλυτοι «κλειδοκράτορες» αυτού, με τη διακριτική επιτήρηση των τριών αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας.

Ο συγκεκριμένος χώρος, παρότι είναι περιφραγμένος και έχει έντονη αστυνομική παρουσία περιμετρικά, έχει πολλά «τρωτά» σημεία, με κάποια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν εκφράσει την έντονη ανησυχία τους, ζητώντας είτε τη μετακίνησή τους σε ασφαλέστερο χώρο είτε την αισθητή αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων φύλαξής τους,

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται να έχουν αλλάξει αισθητά την εμφάνισή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης