Με εντολή φυλακισμένου «βαρόνου» μετέφεραν ναρκωτικά στην Κρήτη

Με εντολή φυλακισμένου «βαρόνου» μετέφεραν ναρκωτικά στην Κρήτη

Ο 63χρονος μεγαλέμπορος ναρκωτικών εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη - Από τότε, όμως, έχει συντονίσει μέσα από τη φυλακή μια σειρά από μεταφορές ποσοτήτων ηρωίνης στις πόλεις του νησιού, χρησιμοποιώντας δεκάδες «βαποράκια» και διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς!

Kriti-narkwtika
Στο κενό έπεσε άλλη μια προσπάθεια του 63χρονου Έλληνα «βαρόνου» της ηρωίνης που παραμένει από το 2016 έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού, να στείλει δέμα με ναρκωτικά στην Κρήτη δίνοντας εντολές μέσα από το κελί του!

Ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών, μετά την καταδίκη του από το Μονομελές Εφετείο στις 9 Φεβρουαρίου του 2017 για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Από τότε, όμως, έχει συντονίσει μέσα από τη φυλακή μια σειρά από μεταφορές ποσοτήτων ηρωίνης στις πόλεις του νησιού, χρησιμοποιώντας δεκάδες «βαποράκια» και διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς!

Ένα από τα «βαποράκια» εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου και το έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Ο 33χρονος αλλοδαπός συναντήθηκε στον σταθμό του ΚΤΕΛ με έναν 41χρονο Έλληνα, μπήκαν και οι δυο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του αλλοδαπού και ξεκίνησαν προς Ρέθυμνο. Γρήγορα, όμως, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Στις βαλίτσες και στην κατοικία του 33χρονου, βρέθηκαν συνολικά 166 γραμμάρια ηρωίνης, 480 ml μεθαδόνης, τέσσερα διαδερμικά έμπλαστρα εμποτισμένα με φαιντανύλη, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 33χρονος και ο 41χρονος εκτελούσαν εντολές του 63χρονου φυλακισμένου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Φυσικά, σε βάρος του «βαρόνου» της ηρωίνης σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης