«Καμπάνες» σε δύο Βολιώτες που έκλεβαν ρεύμα επί πέντε χρόνια

«Καμπάνες» σε δύο Βολιώτες που έκλεβαν ρεύμα επί πέντε χρόνια

Η γυναίκα φέρεται να έκλεβε ρεύμα από τον Αύγουστο του 2012 ως τον Ιούλιο του 2017 που εντοπίστηκε - Ως τότε, είχε καταναλώσει 45.100 κιλοβατώρες αξίας 7.200 ευρώ - Ο άνδρας έκλεβε ρεύμα από τον Φεβρουάριο του 2013 ως και το Νοέμβριο του 2017 και είχε καταναλώσει συνολικά 15.800 κιλοβατώρες αξίας 2.700 ευρώ - Τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης με αναστολή

dei_kalodia
Βαθιά θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι ρευματοδοτούσαν παράνομα τα σπίτια τους στον Βόλο επί πέντε ολόκληρα χρόνια! Μάλιστα, καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που, πάντως, τους έριξε στα «μαλακά».

Η γυναίκα φέρεται να έκλεβε ρεύμα από τον Αύγουστο του 2012 ως τον Ιούλιο του 2017 που εντοπίστηκε. Ως τότε, είχε καταναλώσει 45.100 κιλοβατώρες αξίας 7.200 ευρώ, χωρίς φυσικά να πληρώνει δεκάρα. Αν και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, αλλά με τριετή αναστολή και δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση.

Ο άνδρας επίσης έκλεβε ρεύμα από τον Φεβρουάριο του 2013 ως και το Νοέμβριο του 2017 και είχε καταναλώσει συνολικά 15.800 κιλοβατώρες αξίας 2.700 ευρώ. Ούτε αυτός εμφανίστηκε στη δίκη, αλλά γλίτωσε με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή και η έφεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, δεν θα γλιτώσουν από τον… Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., στον οποίο θα πρέπει να καταβάλλουν τα ποσά με τα οποία χρεώθηκαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης