Αίγιο: Επιμένει η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια - «Δεν το πέταξα εγώ»!

Αίγιο: Επιμένει η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια - «Δεν το πέταξα εγώ»!

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της 35χρονης, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά»

aigio12
Επιμένει η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο.

«Δεν πέταξα το βρέφος στα σκουπίδια. Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος» λέει χαρακτηριστικά η 35χρονη, από το κρεβάτι του νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, στην τηλεόραση του Star.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η δήλωση της 35χρονης μητέρας:

Η μάνα του βρέφους στο Αίγιο


Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αστυνομία, το νεκρό βρέφος είναι της 35χρονης και η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος.

Να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αίσθηση προκαλεί και η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης στο Facebook.

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο προφίλ της στο facebook κατά διαστήματα ανέβαζε και φωτογραφίες με μωρά! Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.

Το χρονικό της φρίκης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η 33χρονη γυναίκα εισήχθη με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μετά από τοκετό, χωρίς όμως να έχει μαζί της το νεογέννητο.

Το νεογνό βρέθηκε αργότερα νεκρό σε έναν κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο από γυναίκα υπάλληλο του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, η οποία μάλιστα, δεν άντεξε στη θέα που αντίκρισε και λιποθύμησε.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου είχαν ήδη κινητοποιηθεί μετά από μια ανώνυμη καταγγελία και ανακάλυψαν το νεκρό βρέφος στον κάδο που τους υποδείχθηκε.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και η ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι μια νεαρή είχε παρουσιάσει αιμορραγία κατόπιν επιπλοκών από τοκετό χωρίς να έχει μαζί της το μωρό, τους οδήγησε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η επίτοκος, που εντοπίστηκε στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στα σκουπίδια για να κρύψει τη γέννα, αφού ήταν παιδί εκτός γάμου και φοβόταν τον κοινωνικό της περίγυρο.

Ωστόσο, στη συνέχεια φέρεται να αρνήθηκε ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια, καθώς μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης