Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ - Επικίνδυνα φαινόμενα θα χτυπήσουν Σαρωνικό και Αργολίδα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ - Επικίνδυνα φαινόμενα θα χτυπήσουν Σαρωνικό και Αργολίδα

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΜΥ, διατηρείται σε ισχύ το έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο το έκτακτο για την Αττική παύει να ισχύει από τις 5 το απόγευμα

sar12
Αλλάζουν τα προγνωστικά για τον καιρό, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς μπορεί το μεσημέρι της Πέμπτης, η ΕΜΥ να εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού,  αλλά σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν θα χτυπήσουν την Αττική, αλλά την Αργολίδα και τον Σαρωνικό.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΜΥ, διατηρείται σε ισχύ το έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο το έκτακτο για την Αττική παύει να ισχύει από τις 5 το απόγευμα, αφού ο κύριος πυρήνας έχει περάσει στην Αργολίδα και τον Σαρωνικό με τάση εξασθένησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερο το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ ανέφερε ότι: οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στην Αττική, και συνοδεύονται από χαλάζι θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης