Ρέθυμνο: Ζευγάρι Δανών άρπαξε τσάντα ενώ διασκέδαζε!

Ρέθυμνο: Ζευγάρι Δανών άρπαξε τσάντα ενώ διασκέδαζε!

Ο 30χρονος άνδρας και η 32χρονη σύντροφός του άρπαξαν την τσάντα μιας 21χρονης εργαζόμενης που είχε μέσα χρήματα, κάρτες ανάληψης και προσωπικά έγγραφα

astynomia-peripoliko-ena
Δεν πήγαν μόνο για να πιουν και να διασκεδάσουν σε ένα μπαρ του Ρεθύμνου δυο Δανοί τουρίστες, αλλά και για να... «βουτήξουν» ό,τι μπορούσαν από τους υπόλοιπους θαμώνες! Δεν υπολόγισαν, ωστόσο, ότι το νυχτερινό μαγαζί διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο 30χρονος άνδρας και η 32χρονη σύντροφός του κατάφεραν να φύγουν αθέατοι από το μπαρ, τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν εκμεταλλεύτηκαν τον συνωστισμό και άρπαξαν την τσάντα μιας 21χρονης εργαζόμενης που είχε μέσα χρήματα, κάρτες ανάληψης και προσωπικά έγγραφα. Όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε πως η τσάντα είχε κάνει φτερά και το κατήγγειλε, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας του μπαρ κατέγραψε το ζευγάρι των αλλοδαπών και δεν άργησε να εντοπιστεί το ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο δωμάτιό τους, βρήκαν την κλεμμένη τσάντα με ακέραιο το περιεχόμενό της και πέρασαν χειροπέδες στους δυο Δανούς που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την κατηγορία της κλοπής από κοινού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης