Πρέβεζα: Αλλοδαπός έκανε πέντε διαρρήξεις σε μονοκατοικίες και τροχόσπιτα σε ένα βράδυ

Πρέβεζα: Αλλοδαπός έκανε πέντε διαρρήξεις σε μονοκατοικίες και τροχόσπιτα σε ένα βράδυ

Ο 33χρονος δράστης διέρρηξε αρχικά μια μονοκατοικία από την οποία άρπαξε χρυσαφικά, που βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους

astynomia-arxeio-ena
Έκανε... υπερωρίες ένας αλλοδαπός που κατάφερε να διαπράξει πέντε διαρρήξεις μέσα στο ίδιο βράδυ σε στην περιοχή του Μύτικα στην Πρέβεζα. Μάλιστα, είχε 'αδυναμία» στις μονοκατοικίες, ενώ χτύπησε και ένα τροχόσπιτο, πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούσαν για να τον εντοπίσουν.

Ο 33χρονος δράστης διέρρηξε αρχικά μια μονοκατοικία από την οποία άρπαξε χρυσαφικά, που βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για απόπειρα κλοπής και απείθεια, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε στην πορεία της έρευνας, ο δράστης είχε διαρρήξει άλλες τρεις μονοκατοικίες με σκοπό να κλέψει. Σε δύο από αυτές, όμως αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες και τράπηκε σε φυγή ενώ στην τρίτη μονοκατοικία δεν βρήκε κάποιο αντικείμενο αξίας για να κλέψει. Στη συνέχεια, διέρρηξε και ένα τροχόσπιτο, επίσης χωρίς να κλέψει κάτι. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης