Χίος: «Βεντέτα» και τραυματισμοί μεταξύ μεταναστών

Χίος: «Βεντέτα» και τραυματισμοί μεταξύ μεταναστών

Χτυπήθηκαν με μαχαίρι και πέτρες, πριν συλληφθούν τελικά από την αστυνομία

astynomia-peripoliko-ena
Τέλος σε μια άτυπη “βεντέτα” μεταξύ μεταναστών στη Χίο έβαλαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Χίου, περνώντας χειροπέδες σε έναν από τους “πρωταγωνιστές” μιας αιματηρής επίθεσης, ενώ σχημάτισαν ανάλογες δικογραφίες και σε βάρος άλλων δυο νεαρών αλλοδαπών.

Ο 28χρονος δράστης συνελήφθη λίγο μετά την καταγγελία του 19χρονου ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αρχικά τον απείλησε και στη συνέχεια του επιτέθηκε με μια πέτρα με την οποία τον τραυμάτισε, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε έναν 21χρονο ομοεθνή του. Όμως, όπως κατέθεσε ο 28χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, αιτία της επίθεσης ήταν ότι ο 21χρονος μαζί με έναν ακόμη αλλοδαπό του είχαν επιτεθεί προ ημερών και τον είχαν τραυματίσει με μαχαίρι και χτυπώντας τον με γροθιές.

Έτσι, αν και ο δράστης της τελευταίας επίθεσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου με κατηγορίες για απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του 21χρονου για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου στο οποίο τον είχε σύρει η ίδια του η μητέρα, είχε απαγορεύσει σε έναν 23χρονο από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας να κατοικεί στο σπίτι της. Όμως, εκείνος όχι μόνο έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την απόφαση, αλλά πήγε στο σπίτι της, την απείλησε και παρέμεινε εκεί με το έτσι θέλω! Η γυναίκα κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Βόλου κι έτσι ο γιος της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης