Βοιωτία: Εξάρθρωσαν σπείρα με μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς

Βοιωτία: Εξάρθρωσαν σπείρα με μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς

Την σπείρα φέρονται ότι αποτελούσαν νεαροί ηλικίας 22 ως 30 χρόνων με ορμητήριο τον Ορχομενό

narkotika-xristes-ena
Γερό χτύπημα στην διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς, οι οποίοι εξάρθρωσαν μια οκταμελή σπείρα νεαρών που είχαν διαθέσει μεγάλες ποσότητες σε δεκάδες χρήστες.

Την σπείρα φέρονται ότι αποτελούσαν νεαροί ηλικίας 22 ως 30 χρόνων με ορμητήριο τον Ορχομενό όπου κατοικούν. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο και τα μέλη του είχαν διακινήσει στο διάστημα αυτό πάνω από δυόμισι κιλά ηρωίνης και τέσσερα κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στους οκτώ νεαρούς και έκαναν έρευνες στα σπίτια τους, όμως δεν βρήκαν παρά μόνο μικρές ποσότητες ναρκωτικών, ενώ κατέσχεσαν διάφορα χρηματικά ποσά και τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν για την διακίνηση.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, στον οποίο υποβλήθηκε δικογραφία που περιλαμβάνει 80 «πελάτες» της σπείρας, οι οποίοι κατηγορούνται για αγορά ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης