Γρεβενά: Συνέλαβαν αλλοδαπούς με 108 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Γρεβενά: Συνέλαβαν αλλοδαπούς με 108 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών

Ptolemaida-tsiagara-kapnos
Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 29, 32, 43 και 47 χρόνων στα Γρεβενά, καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν «φορτωμένοι» με λαθραία καπνικά είδη τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση στην περιοχή.

Συνολικά, στην κατοχή τους βρέθηκαν 108 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο της Καστοριάς. Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου ένας 47χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερις τυποποιημένες συσκευασίες λαθραίου καπνού και 30 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Όλα κατασχέθηκαν, μαζί με 161,50 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης