Κρήτη: Συνελήφθη 60χρονος «πιστολέρο»

Κρήτη: Συνελήφθη 60χρονος «πιστολέρο»

Το όπλο εστάλη στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση

irakleio_pistolero
Στο επίκεντρο έρευνας που διενεργείται από τους αστυνομικούς του τμήματος Μινώα Πεδιάδος βρίσκεται ένας 60χρονος Έλληνας, μετά την σύλληψή του από άνδρες του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου στο σπίτι του, όπου βρέθηκε παράνομος οπλισμός το πρωί του Σαββάτου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του το οποίο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί, ενώ κατέσχεσαν και 108 φυσίγγια. Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Οπλισμένος με ένα μαχαίρι και έναν εκκενωτής ηλεκτρικής ενέργειας tazer ήταν ένας 36χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Φάρσαλα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, οι οποίοι τον θεωρούσαν ύποπτο για υπόθεση ναρκωτικών.

Πράγματι, εκτός από τα παράνομα όπλα, στην κατοχή του και στο σπίτι του βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, μία ζυγαριά και ένας τρίφτης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 500 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης