Λιβαδειά: Κουκουλοφόρος πυροβόλησε 60χρονη κτηνοτρόφο

Λιβαδειά: Κουκουλοφόρος πυροβόλησε 60χρονη κτηνοτρόφο

Στο παράπηγμα ήταν όλα στη θέση τους, χωρίς να λείπει κάτι ούτε να υπάρχουν ενδείξεις έρευνας που να δείχνουν ότι ο δράστης μπήκε με σκοπό να κλέψει

oplo-kinigi-karampina
Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργεί η Ασφάλεια Λιβαδειάς για να εντοπίσει έναν ένοπλο που φέρεται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ μια 60χρονη κτηνοτρόφο, μόλις πήγε να μπει στο πρόχειρο κατάλυμά της στην περιοχή Αγία Άννα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η άτυχη γυναίκα κατέφυγε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και από εκεί διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, ενώ επέστρεφε στο κατάλυμα είδε έναν κουκουλοφόρο οπλισμένο με καραμπίνα να βγαίνει από αυτό και το έβαλε στα πόδια φοβισμένη.

Όμως, ξαφνικά άκουσε έναν πυροβολισμό και ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι της, χωρίς να μπορεί να ξέρει αν δέχθηκε ευθεία βολή ή τραυματίστηκε από εξοστρακισμό. Πάντως, στο παράπηγμα ήταν όλα στη θέση τους, χωρίς να λείπει κάτι ούτε να υπάρχουν ενδείξεις έρευνας που να δείχνουν ότι ο δράστης μπήκε με σκοπό να κλέψει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης