Μυλοπόταμος Ρεθύμνου: Ζύμη και μπισκότα με… χασίς είχαν πέντε νεαροί!

Μυλοπόταμος Ρεθύμνου: Ζύμη και μπισκότα με… χασίς είχαν πέντε νεαροί!

Οι πέντε Έλληνες ηλικίας 20 ως 23 χρόνων υποβλήθηκαν σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους 450 γραμμάρια ζύμης η οποία περιείχε κάνναβη

astynomia-peripoliko-tessera
Προχωρημένες πρακτικές… ζαχαροπλαστικής είχαν αναπτύξει πέντε νεαροί φίλοι σε μια περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, καθώς κυκλοφορούσαν έχοντας μαζί τους μπισκότα με… κάνναβη, τα οποία είχαν πλάσει με επίσης «ενισχυμένη» ζύμη!

Οι πέντε Έλληνες ηλικίας 20 ως 23 χρόνων υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους 450 γραμμάρια ζύμης η οποία περιείχε κάνναβη, από την οποία προφανώς είχαν ψήσει τα επτά μπισκότα με κάνναβη που βρέθηκαν επιπλέον!

Εκτός από αυτά, είχαν στην κατοχή τους συνολικά 3,1 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας» και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που κατασχέθηκαν. Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

*** Με μηχανάκι έκαναν διακίνηση ναρκωτικών ένας 43χρονος Αλβανός και μια 26χρονη Ελληνίδα, που συνελήφθησαν στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. Σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 201,3 γραμμαρίων και ένας τρίφτη, ενώ στο σπίτι τους κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 1,95 γραμμαρίων. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης