ΑΚΕΛ για Αναστασιάδη: Έπιασε πάτο με τις δανεικές ψήφους Τουρκοκυπρίων

ΑΚΕΛ για Αναστασιάδη: Έπιασε πάτο με τις δανεικές ψήφους Τουρκοκυπρίων

Στην αντεπίθεση ο ΓΓ του ΑΚΕΛ για την αναφορά του προέδρου Αναστασιάδη περί δανεικών ψήφων από τους Τουρκοκυπρίους  στις ευρωεκλογές

ant12
Με την αναφορά του περί δανεικών ψήφων από τους Τουρκοκύπριους, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έπιασε πάτο, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Άντρος Κυπριανού πρόσθεσε πως με τη δήλωσή του αυτή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον πολιτικό ρόλο που διαδραματίζει το ΑΚΕΛ που θέλει Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να συνεργάζονται όχι στη βάση της εθνοτικής τους καταγωγής».

Σημείωσε ακόμη πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προβαίνει σε ένας μπαράζ δηλώσεων, χωρίς να συγκρατείται, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για το γεγονός αυτό.

Ο κ. Κυπριανού κατηγόρησε ακόμη τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι παραβιάζει τις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου για το Κυπριακό, ενώ όπως είπε, παρανομεί και στα θέματα του διαπραγματευτή και της Διερευνητική Επιτροπής Αγνοουμένων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου εάν το ΑΚΕΛ αποδέχεται το πλαίσιο Γκουτέρες, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ σημείωσε πως το αποδέχεται, όπως αυτό είχε κατατεθεί στο Κραν Μοντανά.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την αναφορά του Προέδρου ότι «κάποιοι βάζουν το κόμμα πάνω από τον τόπο», ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι οι χειρισμοί του Προέδρου στο Κυπριακό μας φέρνουν πιο κοντά στη διχοτόμηση. Παράλληλα, ανέφερε ότι στις τελευταίες εκλογές, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήταν αυτός που έβαλε τις προσωπικές του φιλοδοξίες πάνω από τον τόπο.

Κλείσιμο
Τέλος, ο κ. Κυπριανού σχολιάζοντας την πρόταση για άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κύπρο από τις ΗΠΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κάνουμε πανηγύρια για πρόταση που δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενό της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης