Κίνηση: Ομαλή η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας - Προβλήματα στη Μεσογείων

Κίνηση: Ομαλή η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας - Προβλήματα στη Μεσογείων

Ο καιρός δεν είναι σύμμαχος, καθώς βρέχει σε πολλές περιοχές της Αθήνας - Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί ξανά το μεσημέρι - Δείτε live την κίνηση στους δρόμους από τον χάρτη της Google 

KINISI_KIFISIAS_ZOI
Σε ομαλούς ρυθμούς συνεχίζεται αυτή την ώρα, στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, η κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας. Κίνηση παρατηρείται στη Λεωφόρο Μεσογείων, από Κατεχάκη προς Αθήνα.  

Νωρίς το πρωί πολύ αυξημένη παρατηρούνταν η κίνηση στους δρόμους της  Αθήνας, με τους οδηγούς να καλούνται να εξοπλιστούν με υπομονή για να κινηθούν στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.   

Συγκεκριμένα, στο «κόκκινο» βρίσκονταν οι: Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη προς Αθήνα, Μεσογείων από Κατεχάκη προς Αθήνα, η άνοδος της Κηφισίας από Κατεχάκη μέχρι Φιλοθέη, η Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον, η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, η άνοδος της Καλιρρόης, η Λεωφόρος Συγγρού από Λαγουμτζή στην άνοδο, η Λεωφόρος Ηλιουπόλεως, Ποσειδώνος από Αλίμου έως Αμφιθέας στο ρεύμα προς Πειραιά, από το Καραϊσκάκη έως Νιάρχο στο ρεύμα προς Γλυφάδα και στην Περιφερειακή του Καρέα προς Αθήνα.

Στους δρόμους δεν καταγράφεται αυτή την ώρα, μποτιλιάρισμα, στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, ωστόσο, η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί ξανά το μεσημέρι. 

Ο καιρός δεν είναι σύμμαχος, καθώς βρέχει σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Δείτε LIVE την κίνηση ΕΔΩ

Κλείσιμο
google_neo_paraskeui_kinisi
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας (ώρα 12:00)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης