Μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS

SOS4

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε η Πρέσβης της Αυστρίας, κα AndreaIkic-Boehm, για τη σημαντική προσφορά της στα Παιδικά Χωριά SOS

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και …. διπλωματίαείχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίουστην κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, στη μουσική εκδήλωση«DiplomatsinConcertinAthens», που διοργανώθηκε για έκτησυνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή Πρέσβεων, Διπλωματών, μελών των οικογενειών τους και Ελλήνων λυρικών καλλιτεχνών,υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Αυτή τη χρονιά συμμετείχαν οι Πρέσβεις και τα μέλη του διπλωματικού σώματος απόΑυστρία, Γερμανία, Γεωργία, Ζάμπια, Ιαπωνία, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο,Μολδαβία, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ρουμανία, Τσεχία και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το μουσικό ταλέντο τους σε γνωστές μελωδίες ξένων και Ελλήνων συνθετών, στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, που είχε γεμίσει από νωρίς με φίλους και υποστηρικτές των Παιδικών Χωριών SOS.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε η Πρέσβης της Αυστρίας, κα AndreaIkic-Boehm,για τη σημαντική προσφορά της στα Παιδικά Χωριά SOS και την πολύτιμη συμβολή της στην εδραίωση του μουσικού θεσμού «DiplomatsinConcertinAthens».

Εξαιρετικές ήταν οι ερμηνείες της mezzosopranoΆρτεμις Μπόγρη, του ταλαντούχου τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου, της γνωστής πιανίστας ΝεφέληςΜούσουρακαι της Αργεντινής τραγουδίστριας NataliaSoledadPetsalis. Η βραδιά έκλεισε με την πρωτότυπη πλέον χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αγαθάγγελου Γεωργακάτου, καθώς και με την εμφάνιση παραδοσιακού χορευτικού συγκροτήματος από την Κίνα.

Την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής είχε ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα.
SOS1
Γιώργος Πρωτόπαπας - Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS, Lucian Fatu – Πρέσβης Ρουμανίας, Andrea Ikic-Boehm – Πρέσβης Αυστρίας, Νίκος Τσαούσης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής Diplomats in Concert in Athens, Καθηγητής Κώστας Ν. Συρίγος – Πρόεδρος Παιδικών Χωριών SOS

SOS2
Καθηγητής Κώστας Ν. Συρίγος – Πρόεδρος Παιδικών Χωριών SOS, Andrea Ikic-Boehm - Πρέσβης Αυστρίας

SOS3
Παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα από την ΚίναSOS4
Η πρωτότυπη χορωδία με μέλη του διπλωματικού σώματος, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αγαθάγγελου Γεωργακάτου

SOS5
Η κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης