Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών 80 Κινέζοι πρυτάνεις

2167341

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του κεντρικού κτηρίου του Ε.Κ.Π.Α

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργανώνει forum "Chinese-Hellenic Cooperation in Higher Education" στις 23 Μαΐου με τη συμμετοχή, μέχρι στιγμής περίπου 80 Πρυτάνεων/Αντιπρυτάνεων/Κοσμητόρων από 60 Πανεπιστήμια της Κίνας .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του κεντρικού κτηρίου του Ε.Κ.Π.Α. (οδός Πανεπιστημίου 30, ), θα είναι ολοήμερη και, μετά τους χαιρετισμούς και τις γενικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους της Ελληνικής και της Κινεζικής πλευράς, θα ακολουθήσουν panel sessions για εξειδικευμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα έχει αρχικά συμφωνηθεί με την Κινεζική πλευρά αι αναμένεται να διαμορφωθεί με τους ομιλητές αμέσως μετά το Πάσχα .Κάθε panel session, θα περιλαμβάνει πεντάλεπτες εισηγήσεις που θα καλύπτουν αυτές τις θεματικές καθώς και υπο-θεματικές, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, με την ολοκλήρωση του προγράμματος της ημερίδας. Oι χαιρετισμοί και οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνική ή στην Κινεζική γλώσσα (με ταυτόχρονη μετάφραση).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης