Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών 80 Κινέζοι πρυτάνεις

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών 80 Κινέζοι πρυτάνεις

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του κεντρικού κτηρίου του Ε.Κ.Π.Α

2167341
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργανώνει forum "Chinese-Hellenic Cooperation in Higher Education" στις 23 Μαΐου με τη συμμετοχή, μέχρι στιγμής περίπου 80 Πρυτάνεων/Αντιπρυτάνεων/Κοσμητόρων από 60 Πανεπιστήμια της Κίνας .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του κεντρικού κτηρίου του Ε.Κ.Π.Α. (οδός Πανεπιστημίου 30, ), θα είναι ολοήμερη και, μετά τους χαιρετισμούς και τις γενικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους της Ελληνικής και της Κινεζικής πλευράς, θα ακολουθήσουν panel sessions για εξειδικευμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα έχει αρχικά συμφωνηθεί με την Κινεζική πλευρά αι αναμένεται να διαμορφωθεί με τους ομιλητές αμέσως μετά το Πάσχα .Κάθε panel session, θα περιλαμβάνει πεντάλεπτες εισηγήσεις που θα καλύπτουν αυτές τις θεματικές καθώς και υπο-θεματικές, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, με την ολοκλήρωση του προγράμματος της ημερίδας. Oι χαιρετισμοί και οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνική ή στην Κινεζική γλώσσα (με ταυτόχρονη μετάφραση).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης