Θεσσαλονίκη: Ο «Άτλας» ξετρύπωσε ένα κιλό ηρωίνης

Θεσσαλονίκη: Ο «Άτλας» ξετρύπωσε ένα κιλό ηρωίνης

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και της Ασφάλειας Βέροιας ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να ματαιώσουν τη μεταφορά σημαντικής ποσότητας ηρωίνης που θα διακινούσε μια νεαρή Ελληνίδα στη βόρεια Ελλάδα

atlas
Ένωσαν τις δυνάμεις τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και της Ασφάλειας Βέροιας, για να ματαιώσουν τη μεταφορά σημαντικής ποσότητας ηρωίνης που θα διακινούσε μια νεαρή Ελληνίδα στη βόρεια Ελλάδα. Έτσι, συναντήθηκαν κάπου στη... μέση, όπου ανέλαβε δράση ο σκύλος ανιχνευτής «Άτλας»!

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης το όχημα που οδηγούσε η 32χρονη ύποπτη και ο εκπαιδευμένος σκύλος «Άτλας» δεν άργησε να ξετρυπώσει τις δύο συσκευασίες που είχε κρυμμένες μέσα και περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 15 γραμμαρίων.

Η 32χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ ζητήθηκε άρση απορρήτου για τα τρία κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης